loading

PODRŠKA FILIPU ZAJEDNO MOŽEMO SVE”
ZAJEDNIČKI NASTUP NA 48.RADOSTI EVROPE

Filip Raković je učenik VI razreda specijalne škole OŠ „Miodrag Matić“ ,koji mnogo voli da nastupa i sluša verovali ili ne muzičke kasete na svom starom kasetašu. Poželeo je da nastupi na takmičenju specijalnih škola u muzici i plesu i da izbori pravo da kao pobednik nastupi na 48.Medjunarodnoj smotri „Radost Evrope“. Za svoj nastup je izabrao pesmu „Pokreni se“ ,najmladjeg rokenrol autora Nikole Johnny Rankovića, koji je sa svega 12 godina izdao svoj autorski CD album pod nazivom „Teram po svom“. Johnny-ja je pozvao Filipov nastavnik Dragan i tako je došlo do susreta Filipa i Johnny-ja.Dalje, je životna bajka.

...Više

HUMANITARNI ROĐENDAN ZA UDRUŽENJE "DEBRA”
za tzv. decu leptire obolelima od bulozne epidermolize

Ovu akcija je organizovana uz podršku i ideju našeg malog Humanitarnog fonda "Petica" čiji sam član, a ponajviše na inicijativu slavljenika i lidera ovog fonda Marijane Rajić. Svaki dinar koji je skupljen u kutiji umesto rodjendanskog poklona je uplaćen Udruženju "Debra" koje brine o tzv.deci - leptirima (obolelima od bulozne epidermolize). Ako želite da saznate više o Udruženju i sa kakvim teškoćama se susreću oboleli od ove retke bolesti, evo linka:http://www.debra.org.rs/doc10.asp
Drago mi je da sam mojom skoromnom uplatom doprineo da dobijemo svi zajedno ovaj dole lepi zbir za drugare iz Debre od čega će biti kupljeni zavoji, sanitetski materijal i dr.potrepstine za previjanje.
Hvala sto postoje ljudi sa kojima delim dobra dela, kao sto su Marijana Rajic, članovi benda Neverne Bebe, Klub Restoran Petica na Adi Ciganliji i Snezana Mijailovic I mnogi drugi.
POMOZITE IM I VI KOJI OVO ČITATE

PROSLAVA SVETSKOG DANA PORODICE SA DECOM IZ PRIHVATILIŠTA BEOGRAD

Svetski dan porodice među decom koja porodice nemaju. Baš sam ponosan!... Sergej Cetkovic, Ivana Jordan, Snezana Mijailovic, Dragutin Topić, Marijana Rajic... svi za decu Prihvatilišta! Izdvojite ponekad nekoliko sati svog života i učinite ga svima boljim. Dobili smo i Zahvalnicu, pevali sa Sergejem horski, imali nagradne karaoke, igre bez granica, ja sam malo svirao i što je najvažnije - družili smo se se sa decom na ovaj dan.

. . Više

POBEDIMO ZA DECU PRIHVATILIŠTA BEOGRAD

Sa zadovoljstvom sam se sa mojim bendom, odazvao pozivu i učestvovali smo u programu povodom proslave 59.rodjendana "Prihvatilišta za decu Beograd".
POBEDIMO ZA DECU PRIHVATILIŠTA!!!!!
Potom sam učestvovao u akciji našeg malog humanitarnog kluba Petičari u prikupljanju potrepština za moje drugare iz Prihvatilišta za decu, Beograd .Sakupio sam očuvanu garderobu, patike, jakne kao i kupio hemiju zajedno sa Jelenom Vukadinovic, Sergejom Ćetkovicem, Aleksandrom Miloševic Tragovi, Marijanom Rajić, I drugim dobrim ljudima. Trudio sam se da budem i radna snaga i podrška u pakovanju, odnošenju i predaji. Nadam se kao I svi mi da smo ovoj deci uneli u život makar malo topline uz ogromno divljenje njihovim vaspitačima. . . Više

Pomoc deci sa Kosova da odu na Hilandar

Prvi Nikolin susret sa Svetom Gorom i manastirom Hilandarom

Ispunio je dečačku želju i kao hodočasnik, kročio je u Bogorodičin vrt. Istu želju je svojim darovanjem pomogao da ispune i deca sa Kosova. Bio je tužan jer je video najveću srpsku svetinju, dar svetoga Save I Simeona mirotočivog Bogu od srpskoga roda, u pepelu i ruševinama. Osetio je ljubav monaha, miris netaknute prirode vizantiskog doba i mir u srcu koji opija i otvara vrata večnosti. Tu je mladi roker, sedeći ispod kiparisa Svetoga Save, gledajući u crkvu koju podiže kralj Milutin, doneo odluku da pomogne ranjenoj svetinji da vaskrsne kao Feniks iz pepela. Na bunaru Savinom zavet je dao nošen slovima legende koja kaže: “ ko makar jednom popije vodu sa Rastkovog kladenca, za zemnoga života, vazda mu se vraća “