loading
LogoThe Churlians


“THE CHURLIANS”
najmlađi autorski rok bend u Srbiji je osnovan 2014 godine, i čine ga:

Nikola Johnny Ranković-frontmen benda, vocal, gitara, autor tekstova,muzike, aranžmana, dobitnik je nagrade EXIT Youth Hero 2016, potom Heroj Beograda 2013, Podvižnik Novosti, Ličnost godine 2013 i 2016, pobednik dva takmičenja ''Obračun bendova'', i predstavnik naše zemlje na manifestaciji ‘’Radost Evrope’’ s autorskom pesmom “Neću da živim u zemlji bez rock'n'roll-a” Gitaru svira intenzivno od 6. godine, a od 7.godine pohadja školu muzičke produkcije, kao i teorije muzike prema programu britanske akademije. Na The UK Songwriting Contest 2015 u Londonu, postigao zapažen uspeh u konkurenciji od 70.000 pesama usao u polufinale kao kompozitor i tekstopisac pesme „Hot or Cold“, da bi 2017 godine sa pesmom i video spotom „Strah“ potvrdio uspeh polufinaliste odn. ušao u top 20. Nastupao samostalno, kao i sa našim proslavljenim muzičarima,od malih sala,do stadiona, trgova i tv studia.Snimio svoj prvi CD album „Teram po svom“, na kome je kompletni autor tekstova,muzike, aranžmana , svira sve gitare i vokal je. Producirao ga je Vojislav Aralica. Dalji planovi su srednja škola IT Multimedija i studiranje BIMM-a u Londonu (Britansko-Irska muzicka akademija)

Grigorija Avramović-Griša-gitara nastupa i sa bendom “Masterblastersi” kojeg čine najbolji djaci beogradske škole roka i popa „Master Blaster”.Više godina pohadja školu gitare i solfeđo i prvi je podržao ideju stvaranja benda The Churlians.

Pavle Petrović-bas, više godina ide u školu roka i popa “Master Blaster” ,zaokružuje bend, jer svojim stavom na bini pokazuje svima novi bas stil.Pavle pored basa svira gitaru I djembe a ide i na časove solfeđa.Zajedno sa Džonijem je nastupio na Radosti Evrope i na više Obračuna bendova u DKCB-u.

Milan Antonović-bubanj pohadjao 2 muzičke rok škole „MMI“ i „Master Blaster“. Priključio se grupi 2017. godine pred prvi samostalni koncert grupe u Božidarcu. Milan je i uspešan Youtub-er.

Band je u prvoj postavi sa Djuradjem Djuričićem na bubnju, održao humanitarni koncert za pomoć ugroženima od poplava u Kraljevu i to je bila njihova prva svirka.Imali su uspešnu Promociju, pod nazivom ''Razmenimo energije'' sa kojom su pozvali mlade Srbije , pa potom muzičare, producente, menadežere , kritičare, novinare, urednike i sve one koji vole rock'n'roll zvuk, da zajedno sa njima razmene energiju i pomognu da veliki prenesu na male svoje iskustvo i znanje, a mali na velike svoju novu kreativnost i talenat! Promociju su podržali: YU Grupa, Djule Van Gogh, Dragoljub Djuričić, Krle Generacija 5, Firči EKV ,Vasil Hadžimanov, Randja Neverne bebe, Vicko Riblja Čorba, publicista i rok kritičar Petar Janjatović , Dragan Ivanović i mnogi drugi.U drugoj postavi benda blizu 2 godine bubanj je svirao Marko Beljić.

© Design by Webix Design