loading
Logo

“THE CHURLIANS”
(Dečurlija) najmlađi autorski rok bend u Srbiji, koji okuplja dečurliju čiji je cilj da se profesionalno bave muzikom koju sami stvaraju. Grupu osnovanu 2014 godine, sada čine:
Nikola Johnny Ranković - frontmen benda, (vocal, gitara, autor tekstova, muzike i aranžmana). Nastupao je samostalno, kao i sa našim proslavljenim muzičarima, od malih sala, do stadiona, trgova i tv studia. Snimio je svoj prvi album na kome je kompletni autor, svira sve gitare i glavni je vokal.
Grigorije Avramović-Griša-gitara nastupa i sa bendom “Masterblastersi” kojeg čine najbolji djaci beogradske škole roka i popa „Master Blaster”.Tri godine pohadja školu gitare i solfeđo i prvi je podržao ideju stvaranja benda The Churlians. Sa Johnny-em prvi put proba da zajednički urade gitarske delove jedne od pesama The Churlians-a.
Pavle Petrović - bas, četiri godine ide u školu roka i popa “Master Blaster”, zaokružuje bend, jer svojim stavom na bini pokazuje svima novi stil sviranja bas gitare.. Pavle pored basa svira i gitaru I perkusije i ide na časove solfeđa, a zajedno sa Johnny-em je nastupio na manifestraciji "Radost Evrope". i na više Obračuna bendova u DKCB-u. Zadužen u bendu za odnose sa ženskim fanovima.
Marko Beljić - bubanj svira bubanj 5 godina.Ide u školu roka i popa “Master Blaster”, na časove bubnja i solfeđa.Njegov prvi zvanični nastup sa The Churlians-ima je bio na +40 stepeni na Rock Village 2015 u B.Sokolcu.Zaslužan i za drugu pobedu Johnny-ja na Obračunu bendova kada su zajedno nastupili. Ranije svirao u vise metal bendova.Band je u prvoj postavi sa Djuradjem Djuričićem na bubnjevima, održao humanitarni koncert za pomoć ugroženima od poplava u Kraljevu i to je bila njihova prva svirka. Imali su uspešnu promociju, pod nazivom: "Razmenimo energije" sa kojom su pozvali najpre mlade Srbije , pa potom muzičare, producente, menadežere , kritičare, novinare, urednike i sve one koji vole rock'n'roll zvuk, da zajedno sa njima razmene energiju i pomognu da veliki prenesu na male svoje iskustvo i znanje, a mali na velike svoju novu kreativnost i talenat!
Promociju su podržali: YU Grupa, Djule Van Gogh, Dragoljub Djuričić, Krle Generacija 5, Firči EKV, Vasil Hadžimanov, Randja Neverne bebe, Vicko Riblja Čorba, publicista i rok kritičar Petar Janjatović , Dragan Ivanović i mnogi drugi.

© Design by Webix Design